New Webring: Weird Shit by SpaceDog

Täältäpä pääset valitsemaan jotta mille sairaista sivuistani tahdot männä. Kaikki täällä mainitut sivut eivät ole minun käsialaani, mutta minulla on kuidenkin ollut sormeni pelissä niiden toteutuksen ja/tai suunnittelun kanssa.


Timon Laatusivut - Loistavaa verbaalista lahjakkuutta omaava serkkuni väänsi nämä sivut, joita sitten minä pääsin korjaamaan tungettuani ne ens nettiin. Tosi kipiät sivut, hyvin pitkälti siis tekijänsä kaltaiset. Hyöri ja tule.

Tsyrbä Trends - Täällä myydään kaikkea helmeä tilpehööriä nykyajan goottipopparien tarpeisiin. Tule ja koe.

TeenSmut Site by Lamael - Aitoa teinipornoa Lamaelin tapaan. Tämä sivu sai yli 50000 hittiä alle 24:ssä tunnissa, ja siten sai myös sauniksen ukot hermostumaan. Koe ja ejakuloi.

Meikiksen ikioma kotosivu - Tämä sivu oli syynä siihen, että meitsi heitettiin netti.fi:stä ulos (mainittakoon myös eräs vittuilumailini). Tosi vammanen viritys, joka hakee vertaistaan koko Huut-Porvoosta. Ejakuloi ja kieri.

Meikän emuleidor-sivu. - Tosi evil sivu, josta löytyy paljon eri firmojen tekijänoikeuksia loukkaavaa roinaa. Eli rom-pelejä emuille, Snes, Nes ja Genesis/Megadrive. Kieri ja sävellä.

Boneheads of IRCnet - Keräämiäni logeja IRCnetin syövereistä. Totuus paljastaa peelon kasvonsa. Sävellä ja hölkkää.


Loppu jo, 'ttu.