Nykyaikana kuulluksi tuleminen on kuulemma ylellisyyttä. En siis oleta tästä urkenevan mitään suurta poliittista ja yhteiskunnallista foorumia. Kunhan nyt ladon kasaan kunnon pamfletin erinäisistä aiheista. Suuri osa niistä on toki jokseenkin puhki saakka nussittuja, mutta alku on tässä. Jatkossa avaudun kenties jo jostain omaperäisestä.

Neekerit

Tuntuu oudolta, että loisena maahan kärrättävä ihmiskunnan pohjasakka pääsee loisimisensa lisäksi vielä määräämään miten isännät maassaan elävät. Pääkaupunkiseudun koululaiset kaivannevat sika-aiheisia joululaulujaan, mutta kuuden mutakuonon takia ne on luonnollisesti pakko heivata, ja meidän on keksittävä neekereille uusi sana, koska me emme muka saa enää sanoa neekereitä neekereiksi, koska neekeriä neekeriksi kutsuttaessa kuulemma loukataan ko. neekerin kunniaa. Minä en aio muutaman alikehittyneen apinan takia omaa kieltäni muuttaa. Turha niiden on lähteä meille kertomaan mitä meidän sanamme tarkoittavat, kun heidän oma kielitaitonsa yleensä rajoittuu lauseeseen "Sina mummo siela ana raha tane!".

Tunnettu tosiseikka on, että ulkomaalaiset, ja varsinkin neekerit syyllistyvät usein rikoksiin. Luonnollisesti hipit ja muut totuutta kynsin hampain hylkivät eivät tätä myönnä, mutta jos esim. Helsingin asematunnelissa tapahtuneista ryöstöistä on 80% neekerien tekemiä, niin haiseehan se paskalta... eli neekeriltä. Outoa, että erittäin pieni vähemmistö onnistuu tekemään neljä viidesosaa rikoksista tässä tapauksessa. Neekerien rötöstely ei tietenkään jää tähän, vaan he myyvät myös huumeita, raiskaavat, varastelevat ja uusin viimekertaisessa Rikosraportissa nähty ala on vakuutuspetosten yritykset. Tietystikään oikeita ihmisiä keskimäärin tyhmemmät neekerit eivät suurissa määrin onnistu tekemään mitään monimutkaisia rikoksia, joten he ovat lähinnä keskittyneet ryöstöihin. Ryssät taas sentään kauppaavat huumeita, mutta itsekkäät ja monimutkaisiin organisaatioihin kykenemättömät neekerit eivät tähän pysty.

En tiedä montako kertaa lehdessä pitää lukea, että "afrikkalaissyntyinen mies teki sitä ja sitä", ennen kuin sakki alkaa tajuta, että ehkä tutkitusti tyhmien ja primitiivisten neekereiden kärrääminen tänne ei olekaan niin hyvä idea. Kun kuulee juttua neljän neekerin raiskaamasta 14-vuotiaasta tytöstä, tai muistelee Tampereella tapahtunutta tapporaiskausta, ei pitäisi olla epäselvää, että maahanmuuttajien valinnassa on hieman hätiköity. Hupaisia tieto on myös se, että Suomessa on tähän mennessä tietoon tullut kolme tahallista HI-viruksen levittämistä koskevaa tapausta. Kaksi miehistä oli neekereitä, ja yksi homo.

Ja miksi tänne enää edes neekereitä tuodaan? Ei Somaliassa tai muussa turhassa paskavaltiossa enää mitään sodita. Muutenkin pakolaispolitiikka näyttää olevan hieman sekaisin, koska kaikista valtioista on tullut enemmän miespuolisia pakolaisia. Ymmärtääkseni yleensä tuodaan ensin naiset ja lapset turvaan, ja mietitään sitten josko olisi miesten vuoro. Turha tietenkään otaksua, että neekerit tuntisivat tätä jaloa periaatetta, mutta ainakin valinnasta vastaavien pitäisi se tuntea. Ainoastaan Virosta ja Ryssälästä on tullut enemmän naisia kuin miehiä, ja sen nyt kaikki tajuavat mistä tuo johtuu. (Rautalankaa: HUORIA)

Muutenkin on erittäin kyseenalaista, onko mitään järkeä tuoda tänne neekereitä täysin erilaiseen ilmastoon ja kulttuuriin. Heillä ei selkeästikään ole mitään aikomusta sopeutua täällä vallitseviin oloihin, joten tuskin meitäkään voidaan vaatia sietämään heitä. Ei täältäkään lähdetty sota-aikana afrikkaan karkuun, vaan lähinnä Ruotsiin. Tokihan on totta, että Somalian naapurivaltioilla, jotka ovat kaiketi yhtä paskaisia loukkoja kuin Somalia itse, ei ole resursseja majoittaa suurta määrää pakolaisia. Ehdotan siis, että ennemmin lähetämme niille maille rahaa, että hoitavat kaltaisensa apinat siellä nurkilla, ettei meidän oikeiden ihmisten tarvitse moista saastaa nurkissamme katsella.

Todistettavissa on, että neekerit ovat vähemmän kehittyneitä kuin valkoinen rotu. Asiasta on kyllä tehty tutkimuksiakin, joskaan se ei mielestäni ole muutenkaan kovin epäselvää. Vai pitääkö joku sattumana sitä, että kaikki historian suuret nerot ovat olleet valkoihoisia, ja yksikään neekeri ei ole ihmiskunnan historian aikana saanut aikaan yhtään mitään merkittävää. Itse perustelen tämän ympäristön asettamilla evoluutiollisilla tekijöillä. Lyhyesti sanottuna neekerien piti juosta savannilla leijonia karkuun, ja meidän piti miettiä että mitähän nyt tehdään kun tuli lunta päähän. Valkoinen rotu kehittyi siis älynsä ja sosiaalisten rakenteidensa osalta, kun taas neekerit jäivät paskamajoihinsa, mutta kehittyivät fyysisesti vahvemmiksi. Ei siis myöskään liene sattumaa, että esim. nyrkkeily ja (pika)juoksu ovat lajeja, joita neekerit selkeästi hallitsevat. Jonkun tutkimuksen mukaan neekerit ovat yli 100 000 vuotta valkoista rotua jäljessä, joskin tämä kuulostaa paljolta. Jäljessä ne kuitenkin ovat, se on selvää.

Ehdotan siis, että jätämme tämän evoluution sivutuotteen oman onnensa nojaan sinne minne se kuuluukin. Turha yrittää sotkea yötä ja päivää keskenään, koska se ei yksinkertaisesti voi toimia.

Vammaiset

Darwinismiin taipuvaisena ihmisenä en näe pätkääkään järkeä siinä, että luonnon jämät pidetään isolla rahalla hengissä ja vieläpä varsin hyvissä oloissa. Luonnon laki on kylmä - heikot jäävät jälkeen. On luonnonvastaista ja utopististä kuvitella, että nämä yhteiskunnalle täysin hyödyttömät mutantit tulee pitää hengissä. On silkkaa tuhlausta pistää isot rahat turhien ihmisten hyysäämiseen. Tämähän pätee siis myös neekereihin, kebab-neekereihin ja vastaaviin. Itämaisia ihmisiä vastaan minulla ei ole mitään, he kun ovat saaneet maailmassa aikaan paljonkin.

Todettakoon nyt siis, etten puhu mistään onnettomuuden kautta tai syntyjään liikuntakyvyttömistä tai -rajoitteisista. Tarkoitan henkisesti vajaita sekasikiöitä, joita luonto tasapaksussa kiertokulussaan aina toisinaan tuottaa. Nämä tapaukset ovat arvottomia hirviöitä, joilla ei ole ihmisarvoa. Ne kun eivät kaikkien standardien mukaan edes ihmisiä ole. Vertaan niitä kutakuinkin paskaan, joka on tärkeän toiminnan sivutuote, josta tulee vähin äänin ja salassa hankkiutua eroon. Ei tarvitse montaakaan kertaa kohdata erästä paikallista pompoa pummaamassa nakkeja kaupungilla, kun alkaa sapettaa moisen elämän irvikuvan olemassaolo.

Ainahan voi sanoa, että eihän se niiden vika ole, ja että pitäisi tuntea sääliä. Luonto ei kuitenkaan sääliä tunne, eikä muukaan eläinkunta vajavaisia jäseniään hyysää. Joku tietysti väittää, että ihmiset eivät ole eläimiä. Tosiasiassa kuitenkin ihmisen ja simpanssin ero on noin 1.2%. Aika turhaa luulla, että tuon pienen prosentin mukana olisivat kadonneet ne primitiiviset ominaisuudet, joita lajisukulaisemme eittämättä omaavat.

Äskeiseen liittyen väitän, että vammaisten paapominen on lähinnä naisten hommia. Heillä kun on tuo kieltämättä hieno asia nimeltä äidinvaisto. Melko naisvaltainen alahan tuo jämien suojelu on. Olen kuitenkin sitä mieltä, että vammaisten hoivaaminen on naisille ominaisen hoivaamisvietin epäterve mutaatio. Lisääntykööt itse enemmän, ja jättäköön turhien pompojen hyysäämisen vähemmälle, tai mielellään kokonaan pois. Lienee järkevämpää huolehtia jostakin, jonka kohdalla se kannattaa. Kaikki eivät mahdu mukaan evoluution kärryille - kaikin vähiten ne, joilla ei ole sille mitään annettavaa. Onhan se tietysti kaunis ajatus, että ketään ei jätetä jälkeen. Se on kuitenkin myös varsin epärealistinen toive.

Joku sanoi joskus, että mitä jos olisin itse siinä tilassa, etten tajua mistään mitään. Niin, jos siis ei tajua mistään mitään, niin sillonhan ihmisen saa tappaa, vai mitä? Kysykää vaikka abortin tehneiltä teinihuorilta. Jos ei jumaliste saa pidettyä jalkojaan ristissä, niin kantakoon seuraukset. Kyllä tähän maahan valkoisia ihmisiä mahtuu. Joku selitti myös, että mitäs jos itselleni sattuu syntymään vammainen lapsi. Hetkeäkään miettimättä vastasin: "Sitten sille sattuu onnettomuus."

Jatkoa seuraa.

webmaister@asennevamma.org