KuRy:n jäsenet

Mikään järjestö ei todella ole olemassa ilman aktiivisia jäseniä. KuRy:n ydin koostuu neljästä vakiojäsenestä, unohtamatta kuitenkaan useita tukijäseniä. Tässä listaamme nyt neljän jäsenen eliitin, joka kylvää kauhua ihmisten sydämiin.

Sir KaariUrea - Tunteeton ja kylmä useisiin väkivaltaisiin virtsaamisiin syyllistynyt humanoidi, joka ei kuuntele järkipuhetta, ei tunne armoa ja kusee ties minne sen kummemmin harkitsematta. Sir KaariUrean tilille lasketaan monta erilaista viharikokseksi epäiltyä virtsaamista, ja hänen kohteinaan ovat olleet muunmuassa Turun tuomiokirkko, Martinkirkko (myös Turussa), Tampere, erään hautuumaan portti, Itämeri, Raision seurakuntakeskuksen ovi ja muita julkisia kohteita, kuten esimerkiksi kaikenlaiset kohteet joihin KuRy on tehnyt massavirtsahyökkäyksen. Sir KaariUrea on myös vaarallinen Saatananpalvoja, joka inhoaa kaikkea ja kaikkia.

King Kusi - Sir KaariUrean sukulainen, joka KuRy:n toiminnan alkuvaiheina mahdollisti ryhmän toiminnan irstaan mintunvihreällä virtsahyökkäysvaunullaan. Hänelle kuuluu eittämättä kunnia KuRy:n vaikutusalueen laajenemisesta. Jo noina historiallisina aikoina King Kusi joutui usein kusikumppaneineen virkavallan häiritsemäksi groteskin ajoneuvonsa takia. King Kusi on ollut mukana KuRy:n suurissa iskuissa, sekä suunnitteli ja toteutti Sir KaariUrean kanssa täsmäiskun Tampereelle. King Kusi on lisäksi perverssi nudisti ja omaa KuRy:n jäsenten piirissä toistaiseksi lyömättömän masturbointiennätyksen - 12 kertaa / 24h.

MC TeiniSakkoX - Armoton pilluhaukka, joka suosii sakko- ja leimatavaraa. MC TeiniSakkoX on täysin estoton exhibitionisti, joka patsastelee mielellään syntymäpuvussaan ties missä, samalla lerssiään heilutellen. MC omistaa KuRy:n piirissä eniten autoja tai niiden käyttöoikeuksia, ja on myös auttamassa ryhmän toimintaa kulkuvälineidensä paljoudella. MC on ollut mukana kaikissa KuRy:n suurissa iskuissa, ja osallistuu usein Sir KaariUrean kanssa rajuihin orgioihin, joiden perimmäisenä tarkoituksena on kierrättää Dr Pepperiä elimistön läpi virtsaamistarkoituksessa. MC kusee täysin estoitta joka paikkaan, ja hänen spontaanit kohteensa sijaitsevat yleensä Sir KaariUrean katakombin lähimaastossa.