KuRy:n historia

Kukaan ei muista ryhmämme perustamisen ajankohtaa tarkkaan, mutta se ajoittunee keväälle 1999, jolloin King Kusi liittyi yksityisautoilijoiden harmaaseen joukkoon, jota valtio vetää perseeseen olan takaa ja sahalla. Virtuaaliseen byrokratiaan kyrpiintyneet hanttapulimaiset yksilöt ottivat asiakseen pelleillä mokomien vatipäiden kustannuksella, ja perustivat ikioman ryhmänsä - KusiRyhmä oli syntynyt.

Nimen keksimisen myötä ei tarvinnut kauaa miettiä ryhmämme toimialaa. Muitakin ryhmäprojekteja toki kehiteltiin, mutta KuRy oli sabotööriköörimme eittämätön lippulaiva. Lyhyehkön organisaatiollisen setvinnän myötä terroristijärjestömme lähti kusemaan kaaressa erinäisiin sittemmin legendoiksi saakka vakiintuneista kohteista. Näitä kohteita olivat mm. erään läheisen päiväkodin katto, ja kyseisen laitoksen muu lähimaasto, jota myöhemmin on KuRy:n toimesta vandalisoitu useasti.

Tässä vaiheessa mukana olivat Sir KaariUrea, King Kusi, MC TeiniSakkoX & Kusi El Pönttö. Erinäisiä vieraileviakin tähtiä on KuRy:n toimintaan ottanut osaa, mutta ydinporukka on aina ollut tämä. Näin kesän korvalla toiminta alkaa taas vahvistua, kun isojen molojensa jäätymistä pelkäävän virtsakvartetin tuhovimma alkaa taas tehdä armotonta askarettaan yhteiskunnan pyhänä pitämien alueiden häpäisyssä.

AAAAAAAARRRGH!!!!!!111